Levering & Retour

Betaling

Marie-Lou biedt de volgende veilige betaalmethode aan op de webshop:

  • Bancontact 
  • Creditcard (Visa of Mastercard)

 

Levering & Levertermijn

Levering gebeurt steeds door de door Marie-Lou gekozen pakketdiensten met een vooraf kenbaar gemaakte levertermijn. Doch is Marie-Lou afhankelijk van de verschillende pakketdiensten en kan Marie-Lou niet verantwoordelijk gesteld worden voor kleine afwijkingen.

Marie-Lou verbindt zich ertoe alle bestellingen binnen de 24u te verwerken en verzenden (tenzij anders vermeld staat bij het product). Na verzending zal in 99% van de gevallen de bestelling binnen 1 a 2 werkdagen geleverd worden bij het door u opgegeven adres. 

 

Verzendkosten

Dit omvat alle kosten voor transport, verpakking en verwerking van de bestelling binnen  België.

Bestellingen onder €50 => €4,95

Vanaf €50 incl. BTW worden bestellingen kosteloos verstuurd! 

 

Wij verzenden ook naar Nederland en rekenen hiervoor €6,95 aan per bestelling.

Vanaf €100 incl. BTW worden bestelling kosteloos naar Nederland verstuurd!

 

Afhaling

Uw bestelling afhalen in de winkel is uiteraard ook mogelijk. Dit kan steeds tijdens de openingsuren, want alles wat u bestelt online is dadelijk beschikbaar in de winkel. 

Lukt het niet om te komen afhalen tijdens de openingsuren, mag je ons steeds contacteren om een ander momentje af te spreken.

 

Retour

Bent u onverhoopt toch niet tevreden over uw bestelling kan deze binnen de 7 dagen naar ons teruggestuurd worden op eigen kosten. Eventueel betaalde verzendkosten worden niet terugbetaald, enkel het bedrag van uw artikels. Indien uw bestelling kosteloos verstuurd werd (bestelling vanaf €50) maar na aftrek van de geretourneerde goederen een bedrag onder €50 overblijft, zijn wij genoodzaakt €5,95 retourkosten in mindering te brengen. Voor Nederland tellen de internationale tarieven (€100 / €6,95)

Graag even een seintje alvorens te retourneren.

Opgelet !! Solden/Sales artikels kunnen niet omgeruild of teruggenomen worden !!